Шлунок фарширований
- М´ясо (свинина, яловичина, баранина) 2 кг
- Субпродукти (печінка, легені)
- Сало 0.5 кг
- Шлунок
- Сіль 100 г
- Перець чорний (мелений) 20 г
М'ясо і сало перемолоти у фарш, додати сіль, перець, приправи і ретельно вимісити.
Шлунок промити, очистити, наповнити отриманим фаршем, зашити. Отриману ковбасу проткнути в декількох місцях голкою або спицею і поставити в каструлі з гарячою водою варитися. Коли вода закипить, вогонь зменшити до мінімуму і варити близько трьох годин.
Ковбасі дати охолонути, і можна подавати до столу. Зберігати в холодильнику можна два-три дні.
Американские салаты рецепты едаКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Куриный рулет с капустойкуриный рулет
http://recepti.biz.uaКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
Любишь сладости? Помни о фигуре - слоеный пирог с фруктами. Рецепты Для Мультиварки.
Рецепты первых блюд с фото тут
Кульков егор николаевич тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter