Шлунок фарширований

ДРУГІ СТРАВИ
784 Шлунок фарширований
Фото - Шлунок фарширований
інгредієнти:
  • М´ясо (свинина, яловичина, баранина) 2 кг
  • Субпродукти (печінка, легені)
  • Сало 0.5 кг
  • Шлунок
  • Сіль 100 г
  • Перець чорний (мелений) 20 г

М'ясо і сало перемолоти у фарш, додати сіль, перець, приправи і ретельно вимісити.

Шлунок промити, очистити, наповнити отриманим фаршем, зашити. Отриману ковбасу проткнути в декількох місцях голкою або спицею і поставити в каструлі з гарячою водою варитися. Коли вода закипить, вогонь зменшити до мінімуму і варити близько трьох годин.

Ковбасі дати охолонути, і можна подавати до столу. Зберігати в холодильнику можна два-три дні.

Американские салаты рецепты едаКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно

Куриный рулет с капустойкуриный рулет

http://recepti.biz.uaКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото

Любишь сладости? Помни о фигуре - слоеный пирог с фруктами. Рецепты Для Мультиварки.

Рецепты первых блюд с фото тут

Кульков егор николаевич тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter