Шлуночки у сметані із курагою та чорносливом
791
інгредієнти:
- Шлунок курячий 500 г
- Цибуля 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Чорнослив 3 шт.
- Курага 10 шт.
- Сметана 5 ст.л.
- Спеції (перець, коріандр)
- Олія соняшникова
Помиті курячі шлунки порізати на шматочки.
Порізати цибулю, моркву, курагу, чорнослив.
Спочатку на сковорідку покласти цибулю, щоб трохи підрум'янилася. Потім шлунки і моркву.
Хвилин через 5 додати курагу, чорнослив і сметану. Посолити. Додати спеції.
Закрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні, періодично помішуючи.
Рецепты Успеха - первые блюда рецепты. Что приготовить к ужину.
Арахисовое масло рецепт с фотоПоcтавки арахисовой пасты
recepti.biz Продажа и покупка. Рыбная Икра
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты новогодних праздничных блюд.
Рецепты приготовления блюд: первые блюда рецепт с фото. Первые блюда.
ЗдесьКонсервы из рыбы и моллюсков, салаты, ассорти и др
Португальська кухняСеть ресторанов японской кухни
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі