Шлуночки тушковані з грибами

ДРУГІ СТРАВИ
704 Шлуночки тушковані з грибами
Фото - Шлуночки тушковані з грибами
інгредієнти:
  • Морква 2 шт.
  • Борошно 1.5 ст.л.
  • Олія оливкова 4 ст.л.
  • Вода 0.5 скл.
  • Сіль
  • Шлунок курячий (індичий) 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Печериці 250 г
  • Перець чорний (мелений)
  • Приправa

Шлуночки тушковані з грибами інгредієнти Шлуночки промити. Відварити до повної готовності. Злити воду.

Цибулю очистити, нашаткувати дрібно. Із грибів злити воду.

Шлуночки тушковані з грибами Розігріти сковороду, налити олію, обсмажити цибулю до прозорого кольору. Додати грибочки, обсмажити 3-4 хвилини. Моркву почистити, натерти на дрібній тертці. Додати моркву у сковорідку і тушкувати 3-4 хвилини.

фото Шлуночки тушковані з грибами У сковороду додати борошно, обсмажити. Додати воду, перемішати. Посолити, поперчити, додати приправи. Накрити кришкою, зробити маленький вогонь. Тушкувати 2-4 хвилини.

Шлуночки тушковані з грибами Морква

Пироговая лавка. Доставка пирогов - пирог из тыквы.

recepti.biz.ua кулинарный сайт с фотографиями рецептов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter