Шлуночки тушковані з грибами
704
інгредієнти:
- Морква 2 шт.
- Борошно 1.5 ст.л.
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Вода 0.5 скл.
- Сіль
- Шлунок курячий (індичий) 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Печериці 250 г
- Перець чорний (мелений)
- Приправa
Шлуночки промити. Відварити до повної готовності. Злити воду.
Цибулю очистити, нашаткувати дрібно. Із грибів злити воду.
Розігріти сковороду, налити олію, обсмажити цибулю до прозорого кольору. Додати грибочки, обсмажити 3-4 хвилини. Моркву почистити, натерти на дрібній тертці. Додати моркву у сковорідку і тушкувати 3-4 хвилини.
У сковороду додати борошно, обсмажити. Додати воду, перемішати. Посолити, поперчити, додати приправи. Накрити кришкою, зробити маленький вогонь. Тушкувати 2-4 хвилини.
Пироговая лавка. Доставка пирогов - пирог из тыквы.
recepti.biz.ua кулинарный сайт с фотографиями рецептов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі