Шлуночки курячі

ДРУГІ СТРАВИ
683 Шлуночки курячі
Фото - Шлуночки курячі
інгредієнти:
  • Шлунок курячий 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Соус (шашличний) 3 ст.л.
  • Лавровий лист 5 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Кус-кус 2 скл.
  • Морква 1 шт.
  • Олія рослинна

Пупочки курячі інгредієнти Курячі шлуночки очистити, добре промити. Розрізати на 2 частини.

Пупочки курячі Покласти у скороварку, залити водою на 2-3 пальці вище рівня шлунків. Додати очищену моркву, 1 цибулину, 2-3 горошини перцю і трохи посолити. Після закипання варити 40 хвилин. Шлуночки повинні бути дуже м'якими.

фото пупочки курячі Вийняти з бульйону (бульйон не виливати). Остудити. Додати нарізану півкільцями ріпчасту цибулю, шашличний соус, сіль (якщо було недостатньо) і чорний перець.

Пупочки курячі Шлунки курячі Добре перемішати і поставити в холодильник на півгодини.

Пупочки курячі Цибуля ріпчаста Смажити на сковороді разом із цибулею на олії до золотистого кольору (приблизно 5 хвилин).

Пупочки курячі Соус На гарнір приготувати кус-кус. Висипати у миску 2 склянки. Налити 2 склянки гарячого бульйону. Гарно перемішати. Накрити кришкою на 5 хвилин. Виделкою ще раз гарно перемішати. Викласти кус-кус на тарілку, зверху - шлуночки із цибулею.

Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарные блоги. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

ЗдесьРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Выпечка на новый год с фотоМатериалы Архиерейского Собора 2000 года о прославлении святых

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter