Шлуночки курячі
- Шлунок курячий 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Соус (шашличний) 3 ст.л.
- Лавровий лист 5 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Кус-кус 2 скл.
- Морква 1 шт.
- Олія рослинна
Курячі шлуночки очистити, добре промити. Розрізати на 2 частини.
Покласти у скороварку, залити водою на 2-3 пальці вище рівня шлунків. Додати очищену моркву, 1 цибулину, 2-3 горошини перцю і трохи посолити. Після закипання варити 40 хвилин. Шлуночки повинні бути дуже м'якими.
Вийняти з бульйону (бульйон не виливати). Остудити. Додати нарізану півкільцями ріпчасту цибулю, шашличний соус, сіль (якщо було недостатньо) і чорний перець.
Добре перемішати і поставити в холодильник на півгодини.
Смажити на сковороді разом із цибулею на олії до золотистого кольору (приблизно 5 хвилин).
На гарнір приготувати кус-кус. Висипати у миску 2 склянки. Налити 2 склянки гарячого бульйону. Гарно перемішати. Накрити кришкою на 5 хвилин. Виделкою ще раз гарно перемішати. Викласти кус-кус на тарілку, зверху - шлуночки із цибулею.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарные блоги. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
ЗдесьРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Выпечка на новый год с фотоМатериалы Архиерейского Собора 2000 года о прославлении святых
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter