Шлуночки
- Шлунок курячий 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сода 0.5 ч.л.
- Сіль
- Спеції
Шлуночки промити, обсушити. Цибулю нашаткувати.
У розігрітий із олією казанок опустити цибулю і смажити до коричнево-золотого кольору.
Потім опустити шлуночки і ще посмажити.
Коли шлуночки пустять сік, додати половину чайної ложки харчової соди (соус спіниться і цибуля розчиниться).
Коли піна трохи зійде, додати сіль, спеції, перемішати, закрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні, періодично помішуючи і доливаючи окріп, щоб соус покривав шлуночки.
Тушкувати до м'якості. Коли шлуночки будуть готові, протушкувати так, щоб соусу залишилося половина від кількості м'яса. Подавати із будь-яким гарніром.
Суп В Мультиварке Рецепты: салати та закуски.
Кулинарные рецепты от Tramontina: арахисовое масло рецепт. Закупка-продажа сельхозпродукции.
Мультиварки для выпечки - пирог песочный с яблоками. Вкусные рецепты с фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina: мясные салаты с ананасом. Как приготовить вкусный шашлык.
Купить бытовую химию оптом - рецепты едим дома с юлией высоцкой. Классические и авторские рецепты.
recepti.biz.uaКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Майонез на молоке не густеетПроизводство майонеза
Рецепт салата мимоза. Рецепт приготовления салат мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter