Шлунки курячі з грибами "смакота"

ДРУГІ СТРАВИ
3222 Шлунки курячі з грибами "смакота"
Фото - Шлунки курячі з грибами
інгредієнти:
  • Шлунок курячий 1 кг
  • Печериці (свіжі) 200 г
  • Сметана 100 г
  • Сіль (спеції)
  • Олія рослинна
  • Часник 4 зуб.

Шлунки курячі з грибами Шлунки курячі з грибами

фото Шлунки курячі з грибами Шлунки курячі з грибами

Шлунки курячі з грибами Очищені курячі шлунки промити і поставити варити у підсоленій воді на повільному вогні до готовності (1-1,5 години). Печериці помити, порізати і обсмажити на олії до готовності. Готові шлунки порізати шматочками, додати до обсмажених грибів. Сметану, порізані зубчики часнику, спеції змішати, додати 50-100 г води, знову перемішати і залити отриманою сумішшю шлунки з грибами, тушкувати 15 хвилин. Подавати із будь-яким гарніром.

Как приготовить вкусный шашлык: рецепты тортов без выпечки.

Туристические путевки - праздничные новогодние блюда. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

ЗдесьКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Мультиварки для выпечки: праздничный салат на новый год.

Мини печенье барни составДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас

Медовик рецептРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Кулинарный сайт высоцкой. Кулинарные сайты. лазанья.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter