Шлунки курячі з грибами "смакота"
- Шлунок курячий 1 кг
- Печериці (свіжі) 200 г
- Сметана 100 г
- Сіль (спеції)
- Олія рослинна
- Часник 4 зуб.
Очищені курячі шлунки промити і поставити варити у підсоленій воді на повільному вогні до готовності (1-1,5 години). Печериці помити, порізати і обсмажити на олії до готовності. Готові шлунки порізати шматочками, додати до обсмажених грибів. Сметану, порізані зубчики часнику, спеції змішати, додати 50-100 г води, знову перемішати і залити отриманою сумішшю шлунки з грибами, тушкувати 15 хвилин. Подавати із будь-яким гарніром.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты тортов без выпечки.
Туристические путевки - праздничные новогодние блюда. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
ЗдесьКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Мультиварки для выпечки: праздничный салат на новый год.
Мини печенье барни составДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Медовик рецептРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Кулинарный сайт высоцкой. Кулинарные сайты. лазанья.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter