Шкарів з мойви
- Мойва (свіжа) - 500 г
- Цибуля ріпчаста - 200 г
- Чай чорний - 1 ст. л.
- Вода - 200 мл
- Сіль - 1 ст. л.
- Перець духмяний (горошок) - 1 ч. л.
- Лавровий лист (за смаком)
- Кориця - 0,5 ч. л.
- Сік лимонний - 1 ст. л.
- Цукор - 1 ч. л.
- Олія
Рибу промити, обсушити. Потрошити не треба.
У миску покласти сіль, цукор, перець, корицю. Додати лимонний сік.
Заварити міцний чай, процідити. Залити гарячим чаєм спеції. Заважати до повного розчинення солі та цукру.
Коли охолоне, додати масло.
Ріпчасту цибулю нарізати кільцями.
У глибоку сковороду викладаємо шар риби.
На рибу викладаємо половину нарізаної цибулі та кілька листочків лаврового листа. Мені подобається, коли його багато).
Потім ще шар рибки, що залишився лук і лавровий лист. Заливаємо заливкою. На рибу кладемо тарілку, щоб притиснути до сковороди і не давати їй "стрибати" під час готування. Накриваємо кришкою, ставимо на маленький вогонь рівно на одну годину.
Через годину готове. Дуже смачна й ароматна рибка!. Спробуйте).
Мій чоловік говорити про це страва: "Дешево і сердито!. ".
Смачного!.
Рецепты здоровой выпечкиУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Заказать торт на свадьбу - украшения для торта из крема.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты едим дома с юлией высоцкой. Вкусные рецепты с фото.
Рецепт салата цезарь с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт домашнего приготовления майонеза. Приготовление домашнего майонеза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter