Шинка, зепечена з брюссельською капустою
- Капуста брюссельська 500 г
- Шинка 300 г
- Морква 1 шт.
- Яйце 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний
Капусту покласти в киплячу підсолену воду і варити протягом 10 хвилин. Шинку порізати соломкою. Моркву натерти на середній тертці. Яйця збити, посолити. У форму для запікання покласти капусту. На капусту викласти моркву. Зверху викласти шинку і залити все збитими яйцями. Поставити в духовку і запікати при температурі 180 градусів доки яйця не будуть готові.
recepti.biz Купить шкатулки для украшений, бижутерии, часов, рукоделия. Доставка
Семена подсолнечника - салаты с семечками подсолнуха.
Торт В Мультиварке Рецепты: ореховый торт без муки рецепт. Рецепты тортов на любой вкус.
Очень вкусные пончики - рецепты пончиков на кефире. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты с печенью фото. Рецепты из печени говяжьей.
Готовим со вкусом: салат черепаха рецепт с фото. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter