Шинка куряча
655
інгредієнти:
- Грудка куряча 1 шт.
- Часник 1 ст.л.
- Паприка солодка (мелена) 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Курячі грудки очистити від кісток, але залишити цілком. Замочити на ніч у каструлі із солоною водою.
Вийняти грудку, витерти і намазати часником та паприкою (або іншими спеціями).
Помістити у рукав для запікання, закрити і запікати у духовці до готовності (приблизно 40 хвилин).
Рецепт приготовления салата мимоза с сыромКулинарные рецепты
recepti.biz.ua рецепты приготовления новогодних блюд
ТутФедерация легкой атлетики
Рецепты мясных закусок с фото простыеРецепты и советы
Рецепты горячих праздничных блюд. Рецепт блюд праздничного стола.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі