Шийка свиняча "Ароматна"
645
інгредієнти:
- Свинина (шийка) 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Майонез 100 г
- Спеції
Нарізати порційними шматками свинину, добре відбити, майже до дірочок.
Шматки повинні вийти напівпрозорими, дуже тонкими.
Покласти шматочки на змащену олією форму для випікання.
Цибулю нарізати на квадратики, дрібно. Обсмажити на сковороді до золотої скоринки. Акуратно помішуючи, влити майонез у цибулю. Перемішати. На 8 хвилин під кришку на маленькому вогні. Коли цибуля буде готова, щедро посипати нею свинину, посолити, поперчити, можна додати подрібнений лавровий лист.
Поставити у духовку, розігріту до 200 градусів, на 40 хвилин.
Оригинальный торт на день рождени: недорогой крем для торта.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі