Шийка птиці фарширована

ДРУГІ СТРАВИ
725 Шийка птиці фарширована
Фото - Шийка птиці фарширована
інгредієнти:
  • Субпродукти (куряча шия, шкіра) 500 г
  • Печериці (свіжі) 700 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Петрушка

Очистити і промити шкірки.

Приготувати начинку: цибулю та гриби обсмажити.

Отриманою масою наповнити шкірки.

Зашити із двох сторін нитками і покласти у глибоку сковороду.

Залити невеликою кількістю бульйону, додати цибулю, моркву і петрушку.

Варити, тушкувати, смажити на невеликому вогні до готовності.

Із готової шкірки видалити нитки.

Подавати, прикрасивши зеленню.

Торт на день рождения: торт на день народження. Купить кондитерку.

Рецепты салатов на любой вкус - салати з серцем. Сенсационный Термомикс ТМ5.

Вкусные рецепты с фото - салати з фото рецепти. Вкусные и простые рецепты салатов.

рождественские блюда рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter