Шийка птиці фарширована
739
інгредієнти:
- Субпродукти (куряча шия, шкіра) 500 г
- Печериці (свіжі) 700 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Петрушка
Очистити і промити шкірки.
Приготувати начинку: цибулю та гриби обсмажити.
Отриманою масою наповнити шкірки.
Зашити із двох сторін нитками і покласти у глибоку сковороду.
Залити невеликою кількістю бульйону, додати цибулю, моркву і петрушку.
Варити, тушкувати, смажити на невеликому вогні до готовності.
Із готової шкірки видалити нитки.
Подавати, прикрасивши зеленню.
Торт на день рождения: торт на день народження. Купить кондитерку.
Рецепты салатов на любой вкус - салати з серцем. Сенсационный Термомикс ТМ5.
Вкусные рецепты с фото - салати з фото рецепти. Вкусные и простые рецепты салатов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі