Східний лагман
- Баранина 1 кг
- Сало (курдюк) 300 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Морква 3 шт.
- Редька 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Томатна паста 80 г
- Перець болгарський (солоний) 2 шт.
- Джусай 1 пуч.
- Перець чорний (мелений)
- Приправa
Нарізати середніми шматками курдюк і м'ясо. Розігріти казан і додати курдюка (без олії). Підсмажити до скориночки і додати м'ясо.
Нарізати цибулю півкільцями. Моркву і редьку - великою соломкою.
Вирізати у перцю серцевину, покласти всередину велику сіль, обмотати джусаєм.
Після того, як м'ясо підсмажиться, додати спочатку цибулю. Хвилин п'ять смажити і додати моркву з редькою. Потрібно обсмажити овочі до напівготовності.
Нарізати солоний перець і джусай і покласти в казан.
Тушкувати хвилин п'ять, додати томатну пасту і кип'ячену воду.
У кінці додати зелень і часник. Найголовніше - овочі не повинні бути м'якими.
Осетинские пироги на заказ - рецепты торт киевский. Поможем выйти замуж в Германию.
recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепт салата с фетойРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
recepti.biz.uaсалати з сардиною
ЗдесьПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter