Шаурма вегетаріанська
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Печериці 700 г
- Помідор 2 шт.
- Перець чорний (мелений)
- Карі (порошок)
- Гвоздика 5 шт.
- Вершки (сметана) 500 мл
- Лаваш (вірменський)
- Сіль
Цибулю нашаткувати і покласти на попередньо розігріту сковороду з олією.
Потім нарізати гриби і додати до цибулі.
Тушкувати 40 хвилин на повільному вогні.
Нарізати помідори.
Додати до грибів і цибулі.
Додати чорний перець, сіль. За бажанням додати гвоздику і карі.
Додати вершки (сметану) і залишити на вогні на 15-20 хвилин. Потім вимкнути вогонь і дати охолонути.
Взяти лаваш, викласти на нього приготовлені гриби.
Загорнути, як шаурму.
Как приготовить салат Мимоза: рецепт приготовления салата мимоза. Поможем выйти замуж в Германию.
Мебельный интернет магазин - страви до святкового столу.
Страны в которых предпочтительны Рыбные салаты. Салаты из Рыбных консерв.
Как приготовить летний салат: праздничные салаты на новый год. Мультиварки для выпечки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter