Шаурма із куркою
- Лаваш 1 упак.
- Філе куряче 650 г
- Помідор 1 шт.
- Салат листовий (капуста)
- Майонез 100 г
- Кетчуп 100 г
- Приправа карі 2 ч.л.
- Приправа перець чилі
Філе курки нарізати смужками і обсмажити на сковороді на олії.
Капусту також нарізати тонкою соломкою.
Помідор обдати окропом і зняти шкірку. Порізати скибочками або смужками.
Обсмажене філе курки покласти у каструлю, туди ж додати помідори і капусту. Перемішати.
Приготувати соус для шаурми.
У мисці або салатниці змішати майонез і кетчуп. Додати приправу Карі. Перемішати. Додати перець чилі.
Розкласти листи лаваша. Змастити всю поверхню приготовленим соусом. Викласти промиті і обсушені листки салату.
Зверху викласти салат із курки, капусти і помідорів. Якщо залишився соус, викласти поверх салату.
Загорнути шаурму. Спочатку загнути із боку лист лаваша, потім згорнути у трубочку. Повинно вийти, як загорнутий млинець, тільки більший за розміром.
Шаурму краще готувати безпосередньо перед вживанням, оскільки тонкі листи лаваша від соусу можуть швидко просочитися і шаурма буде розповзатися у руках.
Как приготовить летний салат: салати на кожний день.
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты с мидиями с фото.
Аюрведа, йога, Индия: рецепты индийской кухни.
recepti.biz Пироги на любой вкус. Классические и современные рецепты с пошаговыми фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter