Шаурма
563
інгредієнти:
- Філе куряче 300 г
- Баранина 300 г
- Яловичина 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Огірок 4 шт.
- Каперси 20 г
- Яйце (жовток) 6 шт.
- Олія оливкова 400 г
Маринад.
Оливкову олію, соєвий соус, лимонний сік, коріандр, паприку, куркуму, зіру змішати.
Влити у м'ясо, перемішати, залишити на хвилин 40-60. Якщо м'ясо нарізане тонкими пластами, замаринується швидко.
Потім на шампур і у духовку. Краще на вугілля.
Тонкими скибочками нарізати і відправити у лаваш.
Соус.
Жовтки збити з оливковою олією, додати трохи солі, чорного перцю, бочкових огірків, маринованої цибулі, каперсів.
Рецепт хлеба: рецепты бездрожжевого теста для хлеба. А каков Ваш характер.
Рецепт пасхи. Рецепт пасхи из сметаны.
Рецепты старинной французской кухни здесь
Сборник рецептов Холодных закусок тут
Рецепты Мультиварка Пошагово: рецепты пошагово с фото. Закупка-продажа сельхозпродукции.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі