Шаурма
- Інгредієнти:
- Лаваш тонкий - 5 шт
- Філе куряче - 400 г
- Морква по-корейськи - 80 г
- Капуста свіжа - 300 г
- Гриби свіжі - 300 г
- Огірок свіжий - 1 шт
- Корнішони - 100 г
- Кетчуп - 1 упак.
- Майонез - 1 упак.
- Приправа (хмелі-сунелі) - 1 упак.
- Сир твердий - 200 г
Відварюємо філе курки, смажимо гриби.
Робимо соус. Для цього змішуємо в рівних пропорціях кетчуп і майонез.
Нарізаємо огірки й капусту, тремо сир на дрібній тертці. .
Викладаємо начинку на лаваш. Спочатку курку, капусту, моркву й огірки. Потім рясно змащуємо соусом, посипаємо приправою і тертим сиром.
Загортаємо лаваш.
Викладаємо на протвінь і ставимо в духовку (я готувала в електричній печі) на 3-5 хв. Для того, щоб лаваш НЕ підсох зверху, його можна злегка змастити соусом або соняшниковою олією. .
Шаурма. готова.
Приємного Вам апетиту!.
Рецепт салата з язикомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты Рыбного салата цезарь www.recepti.biz.ua
Рецепти торт медовик http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter