Шашлик зі свинини у казані
- Цибуля ріпчаста 0.5 кг
- Свинина (шийка) 1 кг
- Спеції для м´яса 2 ст.л.
- Паприка мелена 1 ч.л.
- Перець чилі мелений 1 ч.л.
- Олія рослинна 3 ст.л.
М’ясо нарізати на невеликі шматочки (приблизно 3х3см).
Цибулю (300 г) дрібно порубати у блендері.
Додати цибулю до м'яса + спеції + олія.
Залишити на 2 години маринуватися.
Смажити на вугіллі як шашлик (на шампурах) 5 хвилин.
Нарізати залишену цибулю кільцями. Зняти із шампурів і викласти м'ясо із цибулею у казан.
Тушкувати до готовності.
Рецепты первые блюда recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina - салати з курячого мяса.
Рецепты торт киевскийРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты на Рождество здесь
Рушники оптом - рецепты пасхи. Главные пасхальные рецепты.
ЗдесьМеждународная ассоциация легкой атлетики. Федерация легкой атлетики
Рецепт черничного варенья. Красим айца черничным вареньем.
Салаты с фото простые и вкусныеКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter