Шашлик зі свинини
- Свинина (жирна, шийка) 2 кг
- Цибуля ріпчаста 1 кг
- Майонез (з лимонним соком) 200 г
- Аджика (грузинська) 3 ст.л.
М'ясо нарізаємо шматочками 4-5 см.
Цибулю ріжемо кільцями - не дуже товстими.
Цибулю і м'ясо викладаємо в емальований посуд.
Змішуємо аджику і майонез.
Перемішуємо з м'ясом і цибулею, ставимо в прохолодне місце на 5-6 годин.
Нанизати шматочки м'яса на шампури і смажити над розжареним вугіллям.
Поливаємо білим сухим вином. Окремо нанизати на шампури цибулю з маринаду, кружечки або половинки помідорів. Чергувати над вугіллям шампури з м'ясом і овочами, смажити до готовності м'яса. Подати шашлик гарячим з гілочками зелені й окремо обсмаженими гарячими помідорами, знявши з них шкірку.
Готовим со вкусом: рецепт салата курица в перьях.
www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты приготовления в микроволновкеРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Как приготовить вкусный шашлык - шашлык из куриных сердец. Заказ шашлыков из отборного мяса.
новогодние салаты рецепты с фото
Рецепты Для Мультиварки - рецепт торта медовик.
Ореховая паста рецепт из арахисаУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter