Шашлик у майонезі
- Свинина (шийна частина) 2 кг
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Майонез 50 г
- Вода (мінеральна) 1.5 л
- Сіль
- Перець чорний
- Коріандр
М'ясо нарізаємо шматками, цибулю нарізаємо кільцями, солимо, перчимо, додаємо коріандр. Все добре перемішуємо, додаємо майонез і заливаємо мінеральною водою, сильно газованою, так, щоб м'ясо було повністю закрито.
М'ясо маринуємо з вечора. Зранку ще раз добре все перемішуємо, і можна смажити.
М'ясо подавати з зеленню і овочами.
Консервация овощей и фруктовконсервация овощей
Рецепты блюд - рецепт салата с каперсами.
Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепты блюд из рыбы. Готовим со вкусом.
Салат из брокколи рецепты простыеКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты вкусных тортов на день рождениеКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
Украинская кухня презентация скачатьИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter