Шашлик курячий домашній з салатом
- Філе куряче - 1 кг
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Спеції
- Пиво світле
- Помідор - 2 шт
- Огірок - 3 шт
- Салат зелений
- Редис
- Зелень
- Сіль
- Часник - 1 зуб.
- Гірчиця (якщо буде діжонська із зернятками-супер!) - 1 ч. л.
- Оцет винний - 1 ст. л.
- Олія
Куряче філе. обробити на порційні шматочки.
Засипати нарізаним півкільцями цибулі. Додати спеції.
Залити пивом і дати постояти хвилин 30.
Тим часом бамбукові шпажки замочити у воді.
Нанизати на шпажку шматочки курочки так, щоб вони злегка торкалися один одного. На грати покласти шматок паперу для випічки, на неї укласти шашлички.
Просто на грати класти не раджу - присохне м´ясо. Та й капати з нього буде сік на піддон і диміти - не найкращий варіант. Можна приготувати на пательні-гриль, якщо ви хочете бачити на м´ясі характерні сліди).
Зверху я уклала цибульку - вона запіклася і вийшла неймовірно смачна.
Запікати при температурі 220 градусів хвилин 15.
Подавати на шпажках.
Порізати овочі. Приготувати заправку - в чашці змішати гірчицю, роздавлений часник, сіль, оцет. Додати масло.
Все ретельно збити (моя подруга змішує в баночці з під дитячого харчування) і заправити салат. Дуже смачно!.
http://recepti.biz.ua Салат из брокколи с шампиньонами
Рецепты салата с морепродуктамиРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепт турецкие пироги со шпинатом тонкие. Пирог со шпинатом и сыром.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter