Шашлик із курочки і грибочків
- Курка (набір для шашлику)
- Печериці 500 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 3 зуб.
- Сіль 3 ст.л.
- Цукор 1.5 ст.л.
- Оцет (яблучний) 2 ст.л.
Маринад.
Кільцями порізати цибулю, часник і зелень дрібно порізати. Всі інгредієнти ретельно перемішати.
Промити і обсушити курку та гриби. Викласти курку в широку каструлю (бажано в один ряд). Залити маринадом, щоб курка була покрита повністю, додати воду, якщо замало маринаду. Укласти зверху грибочки, щоб вони злегка потопали в маринаді, менше, ніж на половину.
Залишити все маринуватися години три.
В пластикову пляшку вилити 100 г солодкого червоного вина і дві склянки води. Зробити дірочки маленькі в кришечці. (Цією сумішшю треба іноді бризкати шашлик).
Ще одна пластикова пляшка зі звичайною водою, щоб гасити полум'я, яке буде з'являтися на вугіллі через те, що з курки капає жир.
Нанизати курку і цибулю разом на шампур. Печериці готуються швидше, тому їх треба нанизувати окремо.
Готувати на вугіллі повільно і рівномірно повертаючи.
Хвилин через 30-40 шашлик готовий. Якщо смажити на розжареному вугіллі швидко, то м'ясо ззовні обвуглиться, а всередині буде сирим.
Маринувати таким маринадом треба тільки курку і гриби, вони вийдуть гострими і соковитими. М'ясо від оцту стає сухуватим, для нього потрібен зовсім інший маринад.
recepti.biz Рецепты и советы
Любишь сладости? Помни о фигуре - слоеный пирог с фруктами. Рецепты с малиной.
Французские рецепты десертов тут
http://recepti.biz.ua рецепты французской кухни запеченый сыр
Вкусные рецепты Холодных закусокУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных закусок
Едим дома рецепты юлии высоцкой.
Рецепты салатов с морепродуктами http://recepti.biz.ua
Интересует метод Ларисы Ренар - психолог лариса ренар. Психолог - частная практика.
www.recepti.biz.ua приготовление домашнего майонеза
Сайты кулинарных рефератов www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter