Шашлик із кальмарів
609
інгредієнти:
- Кальмар (без голів) 500 г
- Перець гіркий (подрібнений) 1 ч.л.
- Кінзa (подрібнена) 1 ч.л.
- М´ята (подрібнена) 1 ч.л.
- Цукор 1 ст.л.
- Оцет (яблучний або сік лимонів) 3 ст.л.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Цибуля зелена
Кальмари нарізати кільцями шириною 3 см, з перцю, зелені, цукру, оцту, олії зробити соус.
Кальмари замаринувати в соусі на 1,5 години, смажити на дерев'яних шпажках 4 хв, обклавши зеленою цибулею. Перед подачею полити маринадом, що залишився.
Рецепты с фото: легкие супы рецепты с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Черничное варенье рецепт на зиму фотоРецепт варенья. Правила посадки и ухода за крыжовником
Низкокалорийная еда для похудения: праздничный салат на новый год. Танцы-повторялки для детей.
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі