Шашлик із духовки
- Реберця свинячі 1 кг
- Цибуля 3 шт.
- Оцет винний
- Зелень
Свинячі реберця нарізаємо по 1-3 ребра (залежно від товщини реберної стрічки). Солимо, перчимо. Викладаємо на деко в один шар і ставимо в розігріту до 230 градусів духовку. Смажимо протягом 40-45 хвилин (у процесі смаження можна перевернути). У цей час тонко шаткуємо цибулю в той посуд, в який потім викладемо м'ясо, і трохи поливаємо винним оцтом, нехай постоїть, доки смажаться ребра. Коли м'ясо буде готове, викладаємо в посудину з цибулею, перемішуємо і накриваємо кришкою, можна злегка укутати. Через 10 -15 хвилин викладаємо на тарілку гору м'яса, посипаємо зеленню.
Доставка готовой еды на неделю - печеня по домашньому.
рецепты эксклюзивных тортов без выпечки
Пирог бисквитный с тыквой. Пирог с тыквой и грецкими орехами.
Рецепт салата с фетойРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты для пароварки, вкусно: салат французский рецепт с фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Кулинарные рецепты от Tramontina - ореховая паста рецепт. Арахисовая паста! Здоровая еда.
Торт грильяжный рецепт с фото рошенТорты и пирожные на заказ
Как приготовить вкусный шашлык - паска рецепти з фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter