Шапка Мономаха
- Капуста цвітна 1 шт.
- Фарш (асорті) 200 г
- Сир твердий 100 г
- Яйце 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль, перець
- Зелень
- Масло вершкове
- Часник 2 зуб.
Помити капусту і кілька хвилин проварити у підсоленій воді (бланшувати).
Вийняти, дати стекти, обрізати усі непотрібні листочки. Натерти часником.
Залишити капусту настоятися. Приготувати фарш як на котлети. Але булку не додавати.
Отриманим фаршем заповнити увесь простір у капусті так, щоб не залишилося порожнього місця між гілками.
Нагріти духовку до 180-200°С. Капусту зверху намазати майонезом, деко застелити пергаментом, змастити олією, викласти капусту і на 20 хв у духовку.
За 5-3 хв до готовності добре посипати тертим твердим сиром.
Прикрасити.
Готовим со вкусом - рецепт салата вкуснятина. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Мастерская рукоделия и дизайна - вкусные торты на день рождения рецепты.
ТутРецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter