Шаланди повні кефалі
- Кефаль
- Овочі
- Зелень
- Спеції
- Лимон 2 шт.
Кефаль почистити і помити.
На рибі зробити надрізи.
Гіркий перець, 5-6 зубчиків часнику, сік і цедру одного лимона, зелень кінзи, петрушки, кропу змішати.
Додати сіль, перець крупного помелу, мелене насіння коріандру, трохи майорану, материнки, знову змішати.
Ретельно витерти рибу паперовим рушником і натерти соусом, намагаючись, щоб соус потрапив у розрізи і середину риби. Овочі почистити і нарізати крупно.
Добре перемішати з половиною соусу.
На деко викласти частину овочів і зверху рибу.
Інші овочі полити додатково олією і посолити, накрити фольгою. Поставити у духовку на 30-35 хвилин.
Зняти після цього фольгу і ще хвилин на 15-20, температура 200 градусів.
Якщо використовувати картоплю, попередньо відварити до напівготовності.
recepti.biz.uaРецепты Для Мультиварки -Молоко -Пошагово -Творожить. Авторские рецепты
Топ 10 лучших ресторанов СПб: мясные блюда для фуршета.
Закваски для йогурта Yogurton - ржаная закваска рецепт. Рецепт похудения в одной капсуле.
Кухонные столы интернет магазин - страви для святкового столу. Мебельный интернет магазин.
Салат греческий рецепт фото. Рецепты салат с консервированным лососем пошаговый с фото.
recepti.biz Консервы из охлаждённого сырья,произведенные в период вылова рыбы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter