"Шахова курка"

ДРУГІ СТРАВИ
565 "Шахова курка"
Фото -
інгредієнти:
  • Філе курки 500 г
  • Перець болгарський (червоний, жовтий, зелений) 3 шт.
  • Арахіс смажений 200 г
  • Цибуля (велика) 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Помідор 2 шт.
  • Соєвий соус
  • Петрушка (зелень)
  • Базилік
  • Олія (масло)

Цибулю порізати дрібними кубиками і обсмажити у невеликій кількості олії. Коли вона набуде золотистого кольору, вийняти. Порізати. Перець обсмажити на сильному вогні до появи скоринки. Важливо не пересмажити, щоб перець не був чорний. Також вийняти зі сковороди.

Порізати куряче філе великими кубиками і обсмажити на сильному вогні. Коли воно підрум'яниться, можна додати соєвого соусу.

Потім покласти цибулю, часник, перець, додати помідори, попередньо порізані кубиками. Протушкувати 3 хвилини. Можна додати білого сухого вина. Спробувати на смак і досолити.

Промити арахіс і покласти до решти інгредієнтів. Дати покипіти 3 хвилини, додати зелень.

Можна додати томатний соус.

Подавати з рисом, макаронами або як самостійну страву.

Консервация овощей рецепты здесь

Рецепты блюда на рождествоРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепт приготовления салата мимоза. Мимоза салат рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter