Севастопольські ковбаски
- Свинина 1 кг
- Сало 200 г
- Морква 1 шт.
- Часник 5 зуб.
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
М'ясо нарізати, як на відбивні, відбити кухонним молоточком з двох сторін.
Часник натерти на дрібній тертці, попередньо видаливши паростки.
Зробити 2 варіанти начинки. Перший: нарізати брусочками моркву і сало.
Другий: моркву натерти на дрібній тертці, сало пропустити через м'ясорубку, додати тертий часник, перець, сіль.
Сформувати ковбаски. У першому варіанті: натерти м'ясо часником, посолити, поперчити, укласти на край сало і моркву, згорнути рулетом. У другому варіанті: просто змастити пласт м'яса начинкою і згорнути рулетом.
Скріпити рулети зубочистками.
Обсмажити на олії.
Скласти в каструлю, залити окропом, тушкувати близько 30 хвилин, при бажанні можна додати 1 ч. л. томатної пасти.
Простой рецепт приготовления плова с мясом здесь
recepti.biz.ua Готовим дома. Кулинарные рецепты с фотографиями, кулинария
Картошка В Мультиварке Рецепты - салат черепаха с фото. Осетинские пироги на заказ.
Кулинарные рецепты на любой вкус - кулинарный сайт. Рецепт Десерт Крем-брюле. Узнайте.
Рецепты Приготовления: праздничный салат на новый год. Как приготовить летний салат.
Готовим стейк - майонез домашний. Праздничные рецепты.
Кулинарные рецепты - сайт кулинарный. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter