Серця у пікантному клярі
659
інгредієнти:
- Серце куряче 500 г
- Борошно 3 ст.л.
- Яйце куряче 1 шт.
- Майонез (сметана) 1 ст.л.
- Гірчиця 0.5 ст.л.
- Соєвий соус (з імбиром) 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Кунжут 1 ст.л.
- Олія рослинна
Серце очистити від плівок, трубок. Відварити у підсоленій воді. Остудити, порізати навпіл, не дорізаючи до кінця.
Приготувати кляр, змішавши всі інгредієнти і збивши до однорідності. Якщо кляр густуватий, розвести водою.
Розігріти олію у сковороді і вмочати серця у кляр, викладати на сковороду, обсмажити з двох сторін.
Подавати з будь-яким гарніром.
Дом из бревна с мансардой: как дома сделать йогурт без йогуртницы. Домашний Йогурт VIVO.
Перепела жареные на шампурахперепела жареные
ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі