"Серцеві таємниці"
915
інгредієнти:
- Серце куряче 0.5 кг
- Соєвий соус 50 мл
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Квасоля (консервована, у томатному соусі) 1 бан.
- Зелень
Серце очистити, помити і замаринувати у соєвому соусі хвилин на 30.
Цибулю нарізати півкільцями, моркву - невеликими брусочками.
На олії обсмажити цибулю з морквою.
Зменшити вогонь до мінімуму, додати до овочів серце разом із соусом і тушкувати під кришкою хвилин 30.
Збільшити вогонь і випарити соус. Додати до серця консервовану квасолю у томатному соусі (або звичайну консервовану квасолю + 2 ст. л. томатної пасти + 2 ст. л. води + 0,5 ч. л. цукру).
Додати рубаний часник і зелень.
Тушкувати серце з квасолею хвилин 10 на середньому вогні (соус трохи випарується).
Сделать йогурт в домашних условияхЙогурты, йогуртные напитки, творожки, сметана и др. Производство йогуртов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі