"Серцеві таємниці"

ДРУГІ СТРАВИ
906 "Серцеві таємниці"
Фото -
інгредієнти:
  • Серце куряче 0.5 кг
  • Соєвий соус 50 мл
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Квасоля (консервована, у томатному соусі) 1 бан.
  • Зелень

Серце очистити, помити і замаринувати у соєвому соусі хвилин на 30.

Цибулю нарізати півкільцями, моркву - невеликими брусочками.

На олії обсмажити цибулю з морквою.

Зменшити вогонь до мінімуму, додати до овочів серце разом із соусом і тушкувати під кришкою хвилин 30.

Збільшити вогонь і випарити соус. Додати до серця консервовану квасолю у томатному соусі (або звичайну консервовану квасолю + 2 ст. л. томатної пасти + 2 ст. л. води + 0,5 ч. л. цукру).

фото Додати рубаний часник і зелень.

Тушкувати серце з квасолею хвилин 10 на середньому вогні (соус трохи випарується).


Сделать йогурт в домашних условияхЙогурты, йогуртные напитки, творожки, сметана и др. Производство йогуртов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter