Серцеве місево
	
					1147				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			 
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Серце (куряче) 500 г
- Кабачoк 3 шт.
- Помідор 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
 Спасерувати цибулю.
 Спасерувати цибулю.
 Додати серце.
 Додати серце.
 Обсмажити на середньому вогні пару хвилин.
 Обсмажити на середньому вогні пару хвилин.
 Викласти зверху нарізані кабачки.
 Викласти зверху нарізані кабачки.
 Зверху накрити помідори, посолити, поперчити, додати спеції.
 Зверху накрити помідори, посолити, поперчити, додати спеції.
Накрити кришкою і протушкувати хвилин 15 на маленькому вогні.
Зняти кришку, трохи збільшити вогонь, щоб швидше випаровувалася волога, і помішуючи, довести до готовності ще хвилин 20.

Салат мясной с Курицей. Салат цезарь с Курицей.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепти гарячих страв.
Рецепты Для Мультиварки: рецепты едим дома с юлией высоцкой. Купить бытовую химию оптом.
Тыквенные оладья www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі		
	
