Серцева закуска
- Серце куряче 450 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Спеції
- Сіль
Почистити курячі серця (прибрати зайвий жир і трубочки. ) Засипати спеціями і сіллю, поставити у холодильник, доки підсмажиться цибуля.
Почистити цибулю і обсмажити.
Висипати цибулю зі сковорідки, покласти серце.
Сковорідку накрити кришкою, щоб серце пропарилося. Через 15-20 хв злити маринад - серце підрум'яниться.
Висипати серце у тарілку і змішати з цибулею. Посипати зеленню або покласти у тарілку з гарніром.
рецепт салата из лапши и морепродуктов
Крем для торта: недорогой крем для торта. Вы кондитер из Петербурга.
Рецепт вкусного быстрого салата здесь
Рецепты салатов на любой вкус - салат черепаха с фото. Готовим со вкусом.
Французские салаты рецептыКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты даши малаховойРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты приготовления блюд - паска рецепти з фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter