"Серцева таємниця"
- Селера коренева 80 г
- Серце свиняче 700 г
- Помідор 500 г
- Огірок (солоний) 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Вершки (15-20%) 125 мл
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Цукор 1 ч.л.
- Борошно 1 ст.л.
- Горіх мускатний (мелений)
- Спеції (сіль, перець чорний горошок і запашний, гвоздика, лавровий лист)
Серце добре промити, залити холодною водою і довести до кипіння. Воду злити, серце знову добре промити. Знову залити холодною водою і поставити варитися при слабкому кипінні на 2 години. Хвилин за 20 до закінчення додати сіль, перець горошком чорний і запашний, 2-3 гвоздики і пару лаврових листків. Готове серце остудити у бульйоні.
Приготувати соус.
Помідори вимити, надрізати, залити окропом на 1 хвилину, охолодити під струменем холодної води і зняти шкірку.
Дрібно нарізати помідори. Цибулю і часник очистити, подрібнити. Укласти овочі у каструлю, налити 0,5 склянки води, покласти цукор і лавровий лист. Приправити сіллю і перцем і варити на повільному вогні 5 хвилин. Дати постояти 30 хвилин.
Моркву і селеру очистити і нарізати соломкою.
Остигле серце нарізати скибочками.
Покласти нарізане м'ясо у каструлю, зверху протерти через сито помідорну масу.
Додати вершки і перемішати. Поставити тушкувати.
Моркву і селеру спасерувати на олії, додати борошно й обсмажити пару хвилин.
Додати пасерування до м'яса, посолити, поперчити, всипати мускатний горіх. Перемішати і тушкувати під кришкою на маленькому вогні 15-20 хвилин.
Подавати із картоплею, рисом або гречкою.
Рецепт смачного тортаКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Рецепты закусок - арахисовое масло рецепт.
Рецепты приготовления блюд - первые блюда рецепт с фото.
Рецепты пудингов для детейИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Нежный маковый торт рецепт с фотоСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter