"Серцева таємниця"

ДРУГІ СТРАВИ
611 "Серцева таємниця"
Фото -
інгредієнти:
  • Селера коренева 80 г
  • Серце свиняче 700 г
  • Помідор 500 г
  • Огірок (солоний) 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Вершки (15-20%) 125 мл
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Цукор 1 ч.л.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Горіх мускатний (мелений)
  • Спеції (сіль, перець чорний горошок і запашний, гвоздика, лавровий лист)

Серце добре промити, залити холодною водою і довести до кипіння. Воду злити, серце знову добре промити. Знову залити холодною водою і поставити варитися при слабкому кипінні на 2 години. Хвилин за 20 до закінчення додати сіль, перець горошком чорний і запашний, 2-3 гвоздики і пару лаврових листків. Готове серце остудити у бульйоні.

Приготувати соус.

Помідори вимити, надрізати, залити окропом на 1 хвилину, охолодити під струменем холодної води і зняти шкірку.

фото Дрібно нарізати помідори. Цибулю і часник очистити, подрібнити. Укласти овочі у каструлю, налити 0,5 склянки води, покласти цукор і лавровий лист. Приправити сіллю і перцем і варити на повільному вогні 5 хвилин. Дати постояти 30 хвилин.

Моркву і селеру очистити і нарізати соломкою.

Остигле серце нарізати скибочками.

Покласти нарізане м'ясо у каструлю, зверху протерти через сито помідорну масу.

Додати вершки і перемішати. Поставити тушкувати.

Моркву і селеру спасерувати на олії, додати борошно й обсмажити пару хвилин.

Додати пасерування до м'яса, посолити, поперчити, всипати мускатний горіх. Перемішати і тушкувати під кришкою на маленькому вогні 15-20 хвилин.

Подавати із картоплею, рисом або гречкою.

Рецепт смачного тортаКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно

Рецепты закусок - арахисовое масло рецепт.

Рецепты приготовления блюд - первые блюда рецепт с фото.

Рецепты пудингов для детейИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Нежный маковый торт рецепт с фотоСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter