Серце з підливою
- Серце яловиче 950 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Майонез 3 ст.л.
- Спеції
- Масло вершкове 3 ст.л.
- Олія рослинна
Обробити серце, помити, зачистити від зайвого жиру.
Нарізати тоненькими довгими смужками. Скласти у каструльку із розігрітою олією і трохи обсмажити. Долити воду, щоб покрила м'ясо і тушкувати майже до готовності.
Нарізати тонкими півкільцями цибулю.
Додати до м'яса і ще трохи протушкувати до прозорості цибулі, за необхідності додати воду. Сильно не солити, тому що буде ще майонез.
Додати майонез, спеції (червоний перець чилі, паприка солодка, перець чорний), масло вершкове. Досолити. Дати ще раз закипіти і вимкнути.
Блюда для фуршета - мясные блюда для фуршета. Изящные канапе и закуски для.
Рецепты здоровой выпечки: рождественская выпечка рецепты. Натуральный рецепт от насморка.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепти торти з фото.
Рецепты блюда на рождествоКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter