Серце з підливою

ДРУГІ СТРАВИ
607 Серце з підливою
Фото - Серце з підливою
інгредієнти:
  • Серце яловиче 950 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Майонез 3 ст.л.
  • Спеції
  • Масло вершкове 3 ст.л.
  • Олія рослинна

Серце з підливою інгредієнти Обробити серце, помити, зачистити від зайвого жиру.

Серце з підливою Нарізати тоненькими довгими смужками. Скласти у каструльку із розігрітою олією і трохи обсмажити. Долити воду, щоб покрила м'ясо і тушкувати майже до готовності.

фото Серце з підливою Нарізати тонкими півкільцями цибулю.

Серце з підливою Серце яловиче Додати до м'яса і ще трохи протушкувати до прозорості цибулі, за необхідності додати воду. Сильно не солити, тому що буде ще майонез.

Серце з підливою Цибуля ріпчаста Додати майонез, спеції (червоний перець чилі, паприка солодка, перець чорний), масло вершкове. Досолити. Дати ще раз закипіти і вимкнути.

Блюда для фуршета - мясные блюда для фуршета. Изящные канапе и закуски для.

Рецепты здоровой выпечки: рождественская выпечка рецепты. Натуральный рецепт от насморка.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепти торти з фото.

Рецепты блюда на рождествоКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter