Серце, тушковане із капустою
- Серце свиняче 3 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Капуста білоголова 0.5 шт.
- Томатна паста 2 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Лавровий лист
- Олія рослинна
Серце помити, очистити, порізати невеликими шматочками. Обсмажити на сковороді. Викласти у казанок.
Цибулю порізати кубиками, моркву натерти на крупну тертку, додати до серця. Залити водою, щоб покрила вміст і тушкувати до готовності. У кінці додати сіль, перець, лавровий лист.
Зробити засмажку: цибулю обсмажити на олії до рум'яного кольору, додати томат. З'єднати із вмістом казанка.
Капусту нашаткувати, моркву натерти і разом із подрібненою цибулею протушкувати трохи на сковороді. Додати капусту до серця і ще трохи протушкувати.
Банкетный зал Подмосковные вечера: лучшие блюда для фуршета. Кулинарные блюда для худеющих.
кулинарные рецепты с пошаговым описанием
Рецепти холодних закусок з фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты с авокадо салаты recepti.biz.ua
Кексы в магазине Rozetka - кексы кофейные. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Онлайн запись к диетологу - диетолог светлана фус сайт. Ищете диетолога? Худейте дома.
Кулинарные рецепты от Tramontina: паска рецепти з фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Торт санчо панчо медовик. Рецепт торта медовик или баня.
Простые рецепты блюд - рецепт крем заварной. Рецепты тортов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter