Серце
- Серце (свиняче) 400 г
- Вершки (рідкі) 200 мл
- Гірчиця (із хроном) 2 ст.л.
- Імбир (свіжий) 20 г
- Мед (квітковий натуральний) 2 ст.л.
- Сир (плавлений) 3 ст.л.
- Журавлина (свіжоморожена) 0.5 скл.
- Бульйон (із серця) 200 мл
- Спеції (перцева суміш, кавказькі трави, базилік, корінь селери, сіль)
Серце почистити, порізати на середні шматочки, добре вимити і тушкувати 20-25 хв у невеликій кількості води, щоб бульйон був насичений. Зняти пінку. Додати спеції: базилік, кавказькі трави, корінь селери, перцеву суміш, натертий на дрібну тертку імбир, лавровий лист і сіль. Залити вершками і тушкувати ще 15 хв. Слідом додати гірчицю із хроном, мед, плавлений сир і злегка роздавлену свіжоморожену журавлину. Накрити кришкою і тушкувати ще 10 хв. Викласти серце на тарілку, прикрасити зеленню і ягідками журавлини, посипати свіжомеленим чорним перцем. Подавати із овочами у клярі.
рецепты консервация овощей на зиму
Рецепты салатов на любой вкус - салати з курячого мяса. Рецепты Приготовления.
Салат из Курицы и другие кулинарные рецепты. Салат слоеный с Курицей.
Как приготовить летний салат: салаты с белыми грибами рецепты.
Мультиварка Philips - салаты вкусные рецепты. Готовим со вкусом.
Рецепты салатов с грибамиРецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter