Серце на прованський манер
- Серце куряче 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сир плавлений (вершковий) 200 г
- Вершки (10%) 200 мл
- Борошно (крохмаль картопляний) 1 ст.л.
- Картопля 2 шт.
- Спеції (прованські: базилік, кмин, орегано, розмарин, шавлія, чабер) 2 ч.л.
- Перець чорний (горошок) 8 шт.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Морква 1 шт.
- Масло вершкове 30 г
Серця розрізати уздовж, промити добре під холодною проточною водою від згустків крові. Посолити. Добре розігріти сковороду і розтопити масло. Обсмажити на інтенсивному вогні серця 5-7 хвилин до золотавої скоринки. Зняти з вогню.
Розігріти духовку до 180-200 градусів. Цибулю ріпчасту нашаткувати тонкими півкільцями. Обсмажити у тій же сковороді до золотаво-коричневого кольору. У цибулю всипати суміш трав, перемішати і прибрати з вогню. Морквину натерти на дрібній тертці.
Приготувати соус. Нагріти вершки у маленькій каструльці, ввести у вершки вершковий сир, добре перемішати і трохи прогріти. Додати борошно і трохи загустити соус. Серце розподілити у два порційні глиняні горщики. Зверху посипати підготовленою морквиною, викласти підсмажену цибулю, додати горошинки перцю - по 4-5 шт. у горщик. Зверху залити соусом і відправити в духовку на 20 хвилин.
Приготувати стружку з картоплі. Натерти очищену картоплю на крупній тертці. Віджати від зайвої вологи, посолити, поперчити і обсмажити на інтенсивному вогні в достатній кількості рослинної олії до хрусткого стану. Дістати горщики. Зверху у кожен викласти гіркою картопляну стружку.
Салати до святкового столу рецептиСтолы и стулья для кухни и гостиной. Со склада по выгодной цене
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кексы в магазине Rozetka: новогодний кекс рецепт. Готовим со вкусом.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салатов с креветками с фотографиями. Фотографии салатов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter