Серце куряче у томатному соусі "по-корейськи"
725
інгредієнти:
- Серце куряче 700 г
- Томатний сік (томат, томатна паста) 200 г
- Приправа (для моркви по-корейськи) 1 пач.
- Сіль
- Олія рослинна
Серце добре промити, зняти плівки.
Обсмажити серце на олії.
Додати томат, сіль і приправу для моркви по-корейськи.
Тушкувати хвилин 20, доки не википить вся рідина. Перекласти у тарілку.
Рецепты салатов на любой вкус - салат ласточкино гнездо фото.
Великий пост в Православии - рецепты в пост.
recepti.biz.ua новогодние рецепты праздничного стола
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Мультиварка Philips: приготовление пасты в мультиварке.
recepti.biz Изготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі