Серце
607
інгредієнти:
- Серце куряче 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Соус томатний 2 ст.л.
- Сіль
- Олія рослинна
Розрізати серця навпіл, покласти у каструльку з невеликою кількістю води і поставити на вогонь.
Довести до кипіння, прокип'ятити 2 хвилини. Воду злити.
Дрібно нарізати цибулю, обсмажити на слабкому вогні на сковорідці, додати відварені серця і покласти соус.
Посолити за смаком, перемішати і тушкувати 5 хвилин.
Салат малахитовая шкатулкаМясных, фруктовых и экзотических салатов
Мюзикл Баллада о маленьком сердце - салати до нового року.
Салат белочка рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
Осетинские пироги Три Пирога: песочный пирог с яблоками. Фетучини в домашних условиях.
Рецепты Для Мультиварки: рецепты едим дома с юлией высоцкой. Классические и авторские рецепты.
ЗдесьПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі