Сердечка у лимонно-медовій глазурі
857
інгредієнти:
- Серце куряче 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Мед рідкий 1 ст.л.
- Лимонний сік 2 ст.л.
- Імбир мелений 0.5 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Олія рослинна
Серце обсмажити на олії, на сильному вогні, до рум'яної скоринки. Додати цибулю, нарізану соломкою. Вогонь зменшити до середнього.
Видавити часник.
Додати імбир, а також сіль та перець.
Додати мед.
Лимонний сік. Добре все перемішати і обсмажувати на середньому вогні, постійно помішуючи, хвилин 10 (до повної готовності серця).
Подавати з рисом.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салати з фото рецепти.
Рецепт салат креветки авокадо. Рецепты салатов из авокадо.
Рецепты приготовления вкусных салатов. Салаты вкусные рецепты.
Рецепт греческого салата: оригинальные салаты из морепродуктов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі