Сердечка у горіхово-сирно-вершковому соусі
- Серце куряче 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Горіхи волоські 100 г
- Горіх мускатний
- Вершки (20%) 250 мл
- Сир твердий 70 г
- Цибуля зелена
- Спеції (сіль, перець)
- Олія рослинна
Серце вимити, викласти на сковороду. Додати трохи олії. Обсмажити.
Випарити всю рідину, обсмажити до золотистої скоринки.
Додати цибулю, нарізану соломкою. Обсмажувати хвилин 5.
Видавити часник.
Додати подрібнені горіхи.
Мускатний горіх.
Вершки.
Додати натертий сир. Посолити і поперчити. Тушкувати на повільному вогні до загустіння вершків.
Подавати, прикрасивши зеленою цибулею.
recepti.biz Кулинарные рецепты с фотографиями. Готовь вкусно, полезно и быстро
рецепт мясо с черносливом в духовке
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты блюда на рождество. Что подарить коллеге на Рождество.
Рецепты салата с морепродуктами с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
ЗдесьПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter