Сердечка курячі "Пікантні"
- Серце куряче 0.5 кг
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Вода (мінеральна) 1 скл.
- Лимон 1 шт.
- Цукор 2 ч.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Борошно 1.5 ст.л.
- Сметанa 100 г
Курячі сердечка добре вимити і замочити у холодній воді на півгодини.
У сердечок обрізати все зайве, розрізати навпіл і замаринувати у суміші соєвого соусу, мінеральної води, цукру і соку одного лимона. Посолити і поперчити. Залишити на годину-дві.
Викласти на розігріту сковорідку разом із маринадом. Смажити під закритою кришкою до повного випаровування рідини.
Коли сердечка почнуть рум'янитися, додати порізану півкільцями цибулю.
Натерту на тертці моркву.
Борошно. Смажити ще кілька хвилин.
Додати сметану і трохи води. Протушкувати під закритою кришкою хвилин 10, доки соус не загусне.
Подавати із рисом.
Салат белоцерковский рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт вкусной домашней колбасы. Мультиварка Philips.
Топперы для тортов - торт дитячий на день народження. Сахарная паста,мастика для тортов.
Нужны Кулинария - кулинарный сайт.
Как правильно приготовить - как правильно приготовить соус бешамель. Купить наши продукты онлайн.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter