Сердечка курячі "Пікантні"

ДРУГІ СТРАВИ
770 Сердечка курячі "Пікантні"
Фото - Сердечка курячі
інгредієнти:
  • Серце куряче 0.5 кг
  • Соєвий соус 3 ст.л.
  • Вода (мінеральна) 1 скл.
  • Лимон 1 шт.
  • Цукор 2 ч.л.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Борошно 1.5 ст.л.
  • Сметанa 100 г

Серденька курячі Курячі сердечка добре вимити і замочити у холодній воді на півгодини.

Серденька курячі У сердечок обрізати все зайве, розрізати навпіл і замаринувати у суміші соєвого соусу, мінеральної води, цукру і соку одного лимона. Посолити і поперчити. Залишити на годину-дві.

фото Серденька курячі Викласти на розігріту сковорідку разом із маринадом. Смажити під закритою кришкою до повного випаровування рідини.

Серденька курячі Коли сердечка почнуть рум'янитися, додати порізану півкільцями цибулю.

Серденька курячі Натерту на тертці моркву.

Серденька курячі Борошно. Смажити ще кілька хвилин.

Серденька курячі Додати сметану і трохи води. Протушкувати під закритою кришкою хвилин 10, доки соус не загусне.

Серденька курячі Подавати із рисом. 

 

Салат белоцерковский рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт вкусной домашней колбасы. Мультиварка Philips.

Топперы для тортов - торт дитячий на день народження. Сахарная паста,мастика для тортов.

Нужны Кулинария - кулинарный сайт.

Как правильно приготовить - как правильно приготовить соус бешамель. Купить наши продукты онлайн.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter