Сьомга у ніжному суфле

ДРУГІ СТРАВИ
660 Сьомга у ніжному суфле
Фото - Сьомга у ніжному суфле
інгредієнти:
  • Філе рибне (сьомга, червона риба) 250 г
  • Яйце 1 шт.
  • Молоко 125 мл
  • Кетчуп 2 ст.л.
  • Сіль
  • Перець
  • Олія рослинна

Сeмга в ніжному суфле інгредієнти Рибу нарізати невеликими шматочками.

Сeмга в ніжному суфле Посолити, поперчити, залишити на 30 хвилин.

фото Сeмга в ніжному суфле Злегка обсмажити на олії з двох сторін.

Сeмга в ніжному суфле Філе рибне Збити яйця.

Посолити, поперчити.

Сeмга в ніжному суфле Яйце Додати молоко і гарно перемішати.

Сeмга в ніжному суфле Молоко Додати кетчуп і теж гарно перемішати.

Сeмга в ніжному суфле Кетчуп Соус готовий.

Сeмга в ніжному суфле Сіль Викласти рибку у вогнетривку посудину.

Сeмга в ніжному суфле Перець Залити соусом, поставити у духовку.

Запікати при температурі 180 градусів протягом 25 хвилин.

 

Рецепты Десертов - французские десерты рецепты.

Диета: рецепты для похудения - рецепты пошаговые с фото. Мультиварка Philips.

recepti.biz Кулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter