Сьомга у ніжному суфле
660
інгредієнти:
- Філе рибне (сьомга, червона риба) 250 г
- Яйце 1 шт.
- Молоко 125 мл
- Кетчуп 2 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
Рибу нарізати невеликими шматочками.
Посолити, поперчити, залишити на 30 хвилин.
Злегка обсмажити на олії з двох сторін.
Збити яйця.
Посолити, поперчити.
Додати молоко і гарно перемішати.
Додати кетчуп і теж гарно перемішати.
Соус готовий.
Викласти рибку у вогнетривку посудину.
Залити соусом, поставити у духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 25 хвилин.
Рецепты Десертов - французские десерты рецепты.
Диета: рецепты для похудения - рецепты пошаговые с фото. Мультиварка Philips.
recepti.biz Кулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі