Сенегальська ясса
- Курка 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 2 зуб.
- Лимон 1 шт.
- Спеції (лавровий лист, кмин)
- Сіль
- Перець (чорний, червоний гострий)
- Бульйон курячий 150 г
Курку розділити на порційні шматки, цибулю нарізати півкільцями, часник - дрібно, додати спеції, суміш перців і розмішати із куркою, залити лимонним соком і залишити на ніч у холодному місці.
Курку вийняти із маринаду, посолити і злегка обсмажити на олії, відкласти у каструлю.
Обсмажити цибулю від маринаду, додати бульйон, залити курку і тушкувати на плиті або в духовці близько години.
Подавати із відвареним рисом на гарнір.
Простые рецепты вкусных салатов: американские салаты рецепты. Готовим со вкусом.
Столы и стулья для кухни,гостиной: салати до святкового столу.
Кухни на заказ по старой цене: рецепты греческой кухни с фото.
Танцы-повторялки для детей: рецепты рождество. Что подарить коллеге на Рождество.
Рыбные салаты без майонезаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
ЗдесьРецепты и советы
Готовим со вкусом: классический торт наполеон рецепт с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter