Сендвіч із курки із сиром та беконом
- Грудка куряча 1 шт.
- Бекон
- Сир
- Кріп (гілочка) 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Перець
Зробити 2 надрізи на філе уздовж, але не доходячи до кінця. Надрізати із різних сторін, проміжки між розрізами будуть досить тонкими, проте начинки поміститься більше. Вийде конвертик із двома відділеннями.
Натерти курку сіллю із перцем і дуже швидко обсмажити з усіх боків і зсередини. Покласти на гарячу сковороду однією стороною, відразу ж перевернути, відразу ж розкрити і обсмажити обидві серединки. За 5 секунд.
Кріп покришити.
Дрібно нарізати часник.
Розтерти часник із кропом.
Розкрити відділення у конвертику, покласти у середину 1 ст. л. часниково-кропової суміші, рівномірно розподілити. Зверху помістити 1 скибочку сиру і половину смужки бекону. Те ж саме проробити із другим відділенням. Помістити у духовку (200 градусів) на 25-30 хвилин.
Рецепт торта из тыквыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Как приготовить вкусный шашлык: рецепт суп гуляш. Рецепты супов и бульонов с фото.
http://recepti.biz.ua кулинарные рецепты Рождества
Рушники оптом: рецепты пасхи. Избавьтесь от варикоза навсегда.
http://recepti.biz.ua кульков дмитрий юрьевич
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter