Селянка
- Печінка 500 г
- Легені 300 г
- Серце 300 г
- Цибуля ріпчаста 700 г
- Жир (внутрішній) 300 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Лавровий лист
Нарізати крупно грам по 30 жир внутрішній (сало нутряне) на сковорідку чавунну і розтопити на сильному вогні.
Як тільки утвориться скоринка додати порізане серце і легені (шматочки по 30-50 г) і обсмажити 10-15 хвилин, додати печінку (шматочки по 30-50 г), перемішати, зверху покласти цибулю кільцями і закрити кришкою.
Зробити повільний вогонь, тушкувати 20-30 хвилин, потім перемішати, додати сіль, перець, лавровий лист, 5 хвилин під кришкою.
Подавати на сковорідці.
Рецепты салатов на любой вкус - американские салаты рецепты. Рецепты салатов.
Салаты с редькой рецепты с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов
recepti.biz Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Как испечь дома хлеб на закваске - пирог песочный с яблоками. Мультиварки для выпечки.
Вкусные рецепты с фото - как испечь пирог с тыквой.
Украинская кухня рецепты простыеИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter