Селянка

ДРУГІ СТРАВИ
596 Селянка
Фото - Селянка
інгредієнти:
  • Печінка 500 г
  • Легені 300 г
  • Серце 300 г
  • Цибуля ріпчаста 700 г
  • Жир (внутрішній) 300 г
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Лавровий лист

Нарізати крупно грам по 30 жир внутрішній (сало нутряне) на сковорідку чавунну і розтопити на сильному вогні.

Як тільки утвориться скоринка додати порізане серце і легені (шматочки по 30-50 г) і обсмажити 10-15 хвилин, додати печінку (шматочки по 30-50 г), перемішати, зверху покласти цибулю кільцями і закрити кришкою.

Зробити повільний вогонь, тушкувати 20-30 хвилин, потім перемішати, додати сіль, перець, лавровий лист, 5 хвилин під кришкою.

Подавати на сковорідці.

Рецепты салатов на любой вкус - американские салаты рецепты. Рецепты салатов.

Салаты с редькой рецепты с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов

recepti.biz Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Как испечь дома хлеб на закваске - пирог песочный с яблоками. Мультиварки для выпечки.

Вкусные рецепты с фото - как испечь пирог с тыквой.

Украинская кухня рецепты простыеИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter