Селера, тушкована з овочами
- Селера коренева 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський (червоний) 1 шт.
- Горошок консервований 3 ст.л.
- Морква 1 шт.
- Лимон 1 шт.
- Цукор 0.5 ст.л.
- Олія оливкова
- Сіль
Моркву, цибулю і перець очистити. Селеру очистити від шкірки, нарізати кружечками завтовшки приблизно 2 см. У середині зробити поглиблення.
Овочі нарізати дрібним кубиком.
Тушкувати в оливковій олії на повільному вогні хвилин 10.
У кінці покласти горох, додати сіль, цукор, вичавити сік половинки лимона. Хвилину ще тушкувати, помішуючи.
Підготовлену селеру варити 5 хвилин у підсоленій воді з додаванням соку половинки лимона.
У сковороду додати олію, викласти селеру, заповнити селеру тушкованими овочами. Закрити кришкою і тушкувати 10-15 хвилин.
Подавати, прикрасивши кропом.
Фантастический Кэш Бэк: оладьи как в детском саду. Набор детей в школу и детский сад.
Открой свой интернет-магазин: французская кухня рецепты. Как приготовить летний салат.
Салат с Курицей и ананасами и сыромА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей
Картофельное пюре в хлопьях ENGEL - блюда из картофельного пюре в духовке. Духовой шкаф Beko.
www.recepti.biz.ua рецепт домашнего приготовления майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter