Щупальця восьминога
- Щупальця восьминога 200 г
- Помідор 70 г
- Картопля 60 г
- Цукіні 50 г
- Часник 10 г
- Масло вершкове 10 г
- Пармезан 20 г
- Сухарі панірувальні 10 г
- Сіль
- Перець білий
- Морква 20 г
- Цибуля ріпчаста 20 г
- Вино біле 30 мл
- Лавровий лист 3 г
- Перець запашний 3 г
- Соус песто
Восьминога обробити, зварити у підсоленій воді з морквою, цибулею, білим вином, лавровим листом, запашним перцем, до готовності, остудити і очистити від шкірки та прогріти знову в бульйоні. При варінні восьминога можна додати пробки з-під вина (восьминіг буде м'якшим). Картоплі і цукіні надати форму діжок, обсмажити на вершковому маслі з пармезаном і сухарями. Посолити, поперчити. Помідор нашпигувати часником і обсмажити на оливковій олії. Викласти всі інгредієнти на тарілку, прикрасити листочками розмарину, сегментами цибулі порею, соусом Песто, чіпсами з петрушкою.
Доставка готовой еды на неделю - печеня в горщиках. Лечение в домашних условиях.
Салаты с крутонами фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Готовим со вкусом - салат с копченым мясом рецепт.
Кулинарные рецепты фотографиями. Готовим дома. Кулинарные рецепты с фотографиями, кулинария.
Кулинарные рецепты от Tramontina - кокосовые кексы рецепт. Кондитерские формы.
Майонез домашний без яиц рецепт с фотоРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Официальный сайт кулинарного поединкаКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter