Щука з імбиром і сиром
- Щука
- Імбир свіжий
- Часник 6 зуб.
- Сир твердий 100 г
- Маслo вершкове 100 г
- Зелень
- Сіль
Порізати імбир і часник, змішати, розділити на дві частини - більшу і трохи меншу, більшу частину імбиру і часнику змішати з вершковим маслом.
Частину поменше змішати із зеленню і натерти філе з боку шкіри, зробивши на ньому надрізи.
Імбир, часник і вершкове масло змішати з натертим сиром і зеленню.
Bикласти отриману начинку на одну частину філе, рівно розподілити по всій довжині.
Hакрити другою половиною і загорнути у фольгу.
Помістити в духовку і запікати близько години, за 10 хвилин до готовності відкрити верхній шар фольги дати підрум'янитися.
Производство карамели пролиновых корпусов конфет здесь
Зачем Вам есть одну капусту - кулинария капуста брокколи.
Португальська кухня рецептиО суши и блюдах японской кухни. Сеть ресторанов японской кухни
Праздничные первые блюда рецепт с фотоПраздничная компания
Кулинарные рецепты от Tramontina - медовик рецепт. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter