Щука в горщику
- Щука 1 кг
- Рис 1.5 скл.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Гриби (мариновані) 1 бан.
- Молоко 0.5 л
Приготувати філе щуки (порізати на невеликі порційні шматочки). Посолити, поперчити і настояти 30 хвилин.
Злегка обсмажити рибу в олії близько 5 хвилин.
Цибулю дрібно порізати, моркву потерти на тертці, помідори - кубиками.
Обсмажити цибулю + морква + помідори, посолити, поперчити, додати приправи.
Відварити в підсоленій воді до напівготовності рис.
Підготувати мариновані гриби.
У горщики укласти по 3 шматочки риби.
Овочеву засмажку.
Рівномірно розподілити рис, додати шматочок вершкового масла. Укласти мариновані гриби, налити трохи молока.
Зверху грибів рівномірно розподілити сметану (1 ст. ложку), засипати тертим сиром.
Поставити горщики у холодну духовку, запікати 35 хвилин при 150 градусах. За 5 хвилин до готовності зняти кришечки, включити духовку на 200 градусів, підрум'янити.
При подачі на стіл посипати зеленню.
Мультиварка Philips - рецепты салатов с языком с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
ЗдесьКулинарно-домашний сайт
Осетинские пироги на заказ: салат черепаха рецепт с фото. Как приготовить летний салат.
Любишь сладости? Помни о фигуре - лимонник торт. Оригинальные торты на заказ.
Майонез домашний рецепт видео миксеромПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter