Щука в білому вині
652
інгредієнти:
- Щука 1 шт.
- Сметана 60 г
- Масло вершкове 80 г
- Борошно 1 ст.л.
- Вино біле 0.5 скл.
- Вода 0.25 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Печериці 100 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Очищену щуку порізати на шматочки і обсмажити на маслі 2-3 хвилини з кожного боку. Потім посипати борошном, влити воду і вино, додати нашатковану цибулю, нарізані пластинками гриби, посолити, поперчити і тушкувати на повільному вогні близько 30 хвилин. За 1-2 хвилини до готовності додати сметану.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепт торта из тыквы. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарный форум мясные салаты без майонезаВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
Пироговая лавка. Доставка пирогов: пирог из тыквы.
Поможем выйти замуж в Германию - кофейный кекс рецепт.
Главные пасхальные рецепты: рецепт пасхи. Выбирайте меню на Пасху.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі